Uitnodiging BBQ met tennisclinic

Beste Collega’s van de Mark,

Eind 2015 kochten we de erg verwaarloosde bedrijfsterreinen van AKZO aan de Markkade. Doel voor Schumacher Packaging & Display is om hier onze bedrijfsactiviteiten naartoe te verhuizen en de groei van onze display productie mogelijk te maken EN een logistieke service-hub te starten voor onze Benelux JIT – klanten. Maar bij die verwaarloosde bedrijfsterreinen kochten we ook 2 verwaarloosde tennisterreinen! Niet onze prioriteit , tot BN de Stem er een vervelend stukje over schreef. Dit was een mooie trigger om een oproep te doen: “Wie wil er wat met onze tennisterreinen?“

Ons doel was simpel: We willen ze netjes gerenoveerd hebben , we willen ze openstellen voor een breed publiek, en het mag niet te veel geld kosten. Hugo Beute – collega bedrijfsleider van Verhoeven bv - kwam met een voorstel wat ons erg aansprak: “ik maar er een B2B tennisterrein van! Een plek waar bedrijven van de Mark en de Krogten, mits een minieme bijdrage, gebruik van kunnen maken. Hun personeel kan er gratis komen tennissen, er kunnen bedrijvencompetities worden opgezet, kortom een informele plek waar collega’s mekaar kunnen treffen”. Ik vond het een prachtig idee! Het werd in de afgelopen maanden door Hugo eigenhandig uitgewerkt, en er liggen nu 2 prachtige tennisterreinen te wachten op al die sportievelingen van De Mark en De Krogten om er een balletje te slaan.

Vandaar dat wij u hopen te ontvangen op 6 juli a.s. in sportkleding voor o.a. een leuke tennisclinic!

Hugo Beute
Beheerder Tennispark de Mark

& Luc Swaenen

General Manager Schumacher Packaging & Display B.V.

BBQ incl vlees van de Vegetarische Slager

Tijdens de barbecue is er ook vegetarisch vlees van De Vegetarische Slager verkrijgbaar; innovatieve vleesvervangers met een spectaculaire bite en structuur.

Met behulp van topkoks hebben de producten van De Vegetarische Slager de smaak en beleving van echt vlees gekregen. Volgens topchefs en culinair journalisten niet van echt te onderscheiden! Ferran Adria (El Bulli) was ervan overtuigd met kippendij van uitmuntende kwaliteit van doen te hebben en Mark Bittman, culinair recensent van The New York Times kwam superlatieven te kort. Voor meer informatie: www.devegetarischeslager.nl