Amarant Groep

Leer- Werktrajecten Spinveld
Spinveld 5 is een locatie van Amarant in Breda voor werk en dagbesteding voor cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door goede relaties met de werkgevers uit de buurt slaagt Spinveld 5 erin om deze kwetsbare jongeren op de juiste plek te krijgen. Door intensieve samenwerking tussen de jongere, de begeleider en de werkgevers uit de buurt kan iemand zich goed oriënteren en leren wat wel en niet past bij hem of haar. Zo zijn al veel jongeren op hun (werk)plek beland en doorgestroomd naar regulier werk.

 

Amarant Groep

Spinveld 5 is een werk- en dagbestedingslocatie van Amarant Groep. De Amarant Groep biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking in iedere levensfase, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg. Dat doen we in verbinding met de cliënt, zijn naasten en lokale cliëntenraden. Naast zorg en behandeling biedt de Amarant Groep kansen en mogelijkheden op het gebied van vrije tijd, dagbesteding, opleiding en werk. We stimuleren en ondersteunen kwetsbare mensen om te leren, te groeien en sterker te worden. Welzijn en geluk vormen onze leidraad.

 

Contactgegevens

Geïnteresseerd of nieuwsgierig of wij iets voor je kunnen betekenen? We kijken en denken graag met je mee. Neem contact op met het Klantenbureau van de Amarant Groep:

088 - 611 99 55

klantenbureau@amarantgroep.nl

www.amarantgroep.nl

 

Rechtstreeks:

Spinveld

Spinveld 5

4815HR Breda

06-25688661

Spinveld5@amarant.nl