Avance Breda

Avance Breda is een ambitieuze en snelgroeiende dienstverlener met een compleet netwerk in West-Brabant. In deze regio is Avance Breda actief op het gebied van werving en selectie van middelbaar en hoog gekwalificeerd personeel voor vaste en projectmatige dienstverbanden.

De mensen van Avance Breda hebben een natuurlijke aanleg en een persoonlijke passie voor hun vak. Zij weten wat er speelt in de verschillende branches, op de arbeidsmarkt en in de wereld om ons heen. Dat verklaart waarom Avance Breda telkens de beste mensen kan bieden. "Goeie mensen, ze bestaan echt."

De juiste medewerker voor iedere vacature!

Wij zijn een ervaren arbeidsmarktintermediair, die creatief en dus onorthodox de juiste medewerker voor iedere vacature (MBO+, HBO en WO) kan vinden.

Wij onderscheiden ons vooral, doordat wij voor u op zoek gaan naar succesvolle kandidaten, die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar (vaak onbewust) wel toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Op basis van de door Avance Breda aangeboden vacature kunnen zij zich verder ontwikkelen.

Naast W&S richten wij ons op het verbreden van het gedragsrepertoire van mensen. Hierdoor worden zij flexibeler en wordt hun gedrag en dus de organisatie waar zij werkzaam zijn succesvoller.

Wij doen dit met een uniek en ook leuk traject (MyDrives MyHabits). En denk je dat wij je ergens mee kunnen helpen? Heb je vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via:

a.vanendhoven@avance.jobs
(076) - 531 79 33 / (06) - 815 274 50