Bakker Accountants & Adviseurs

BAKKER accountants & adviseurs werd opgericht in 1961 en staat derhalve al meer dan een halve eeuw klaar voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Vanuit onze vestiging in Breda maken onze professionals zich sterk voor een steeds verder groeiend aantal ondernemers in Noord-Brabant. 

We hebben een hecht team van medewerkers, waarvan velen al jaren voor BAKKER werken. Deze betrokken medewerkers zijn de basis voor onze veelal jarenlange relatie met klanten. 

Van de huidige partners is Peter van Weezel het langst werkzaam voor BAKKER en woonachtig in Prinsenbeek. Ook de overige medewerkers van onze vestiging in Breda hebben hun roots in Noord-Brabant. We spreken dus ‘de taal’ van onze klanten en dat is belangrijk. 

Door de samenstelling en opzet van ons kantoor zijn wij in staat een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding te bieden aan onze cliënten en zijn wij tevens een aantrekkelijk alternatief voor de grote landelijk opererende kantoren. Komt u gerust eens praten over de mogelijkheden!

Activiteiten

  • administratieve dienstverlening
  • accountancy en advies
  • salarisverwerking
  • belastingaangiften
  • belastingadvies
  • juridisch advies

Een en ander voornamelijk gericht op het MKB, en ten aanzien van de belastingpraktijk ook gericht op particulieren.

Contactpersoon

drs. P.J.W. (Peter) van Weezel
Belastingadviseur

Vestigingsadres

Paardeweide 26a
4824 EH Breda
Tel. 076 - 5201439
E-mail: p.vanweezel@bakker-accountants.nl
Internet: www.bakker-accountants.nl

bakker-accountants-logo.png