Next level recruitment: Omdat het ook anders kan!

We hebben voor iedere recruitment vraag een passende oplossing. Wil je advies over je recruitmentproces, werving, arbeidsmarktcommunicatie, of wil je jouw recruitment gedeeltelijk outsourcen? iRecruit biedt je passende oplossingen!

Een recruiter van a tot z, zonder de controle te verliezen.

Hoe komt u tot de juiste invulling van een vacature, zonder dat dit (onnodig) veel tijd en geld kost? iRecruit biedt u uw eigen recruiter (op interim basis). Deze specialist kent uw branche, het bedrijf en de functies.

Uw ‘i-Recruiter’ richt uw volledige werving en selectieproces in én voert dit voor u uit. Open en transparant, alsof onze recruiter bij u in dienst is. iRecruit verkoopt geen kandidaten, dus ùw belang is òns belang. Met maar 1 mogelijk resultaat: een uitstekende match tegen een aanzienlijk lagere prijs dan de gevestigde orde op werving- en selectiegebied berekent. Wij noemen dit Recruitment as a Service (ook wel ons Premium pakket genoemd).

Kies ook voor iRecruit

Onze resultaten spreken voor zich! Van alle vacatures die wij doen zijn 100% van de vacatures succesvol ingevuld en daarnaast weten we een besparingen tot 75% op de recruitmentkosten te realiseren. Samenwerken met iRecruit is aantoonbaar beter.
 
Jij krijgt:

✓ Een betrokken en professionele recruiter.
✓ Strategische kennis en uitvoerende slagkracht.
✓ Toetsbare resultaatafspraken.
✓ Een recruitmentproces dat 100% AVG/GDPR proof is.
✓ 100% Flexibel in onze dienstverlening en samenwerking.
✓ Toetsbare resultaatafspraken.

Waar zit iRecruit

Wij helpen je met al je vraagstukken over instroom en recruitment. Als je vragen hebt, stel ze dan in het chatvenster op onze site of bel ons op 076-7002090. Wil je op de koffie komen en dan je vraag stellen? Dat kan! Maak een afspraak met onderstaande gegevens:

Adres iRecruit

Schapenweide 1

4824 AN  Breda

 

Tel: 076-7002090

Mail: info@iRecruit.nl

Website: www.iRecruit.nl  

Contactpersoon: Frank Ingenbleek