Multi Purpose Cable Solutions

Multi Purpose Cable Solutions (MPCS) is het bedrijf voor al uw oplossingen op het gebied van kabelassemblages, kabelbomen en spiraalkabels. Van enkele stuks tot grotere series. Wij zijn een bedrijf dat graag met uw meedenkt en oplossingen aandraagt op het gebied van connectiviteit. Door de mogelijkheid om prefab (geheel voorbereid voor installatie) uw producten te kunnen toeleveren, kunt u tijdswinst behalen op uw installatie projecten.

Via onze webshop kunt u de verschillende professionele connectivity oplossingen vinden. Wij leveren ICT producten uit voorraad zoals kabels, connectoren, accessoires en KVM systemen.

MPCS staat bekend om zijn scherpe prijs / kwaliteitsverhouding. Onder kwaliteit verstaan wij o.a. ook een snelle levering van producten uit onze productie bij ons in huis. Om kwalitatief hoogwaardige producten af te kunnen leveren heeft MPCS de beschikking over diverse geavanceerde productiemiddelen zoals: een volautomatische knip-, stripmachine, aanslagmachines (voor zowel geïsoleerde als ongeïsoleerde contacten), een Schleuniger stripmachine (voor coax), applicators, testapparatuur en diverse handgereedschappen. Wij testen zelf elektrisch of alle verbindingen perfect functioneren. Zo reduceren wij de kans op fouten.

MPCS is zeker geen bedrijf dat alleen orders wil scoren, maar willen met u een dusdanige langdurige relatie opbouwen dat zowel u als wij er profijt van hebben.

Contact gegevens:

MPCS bv

Ramshoorn 2

4824 AG BREDA

Tel : 076-2052002

Email: info@mp-cs.nl

Website: www.mp-cs.nl