Perfetti Van Melle

Wij zijn een innovatief en dynamisch bedrijf met een passie voor snoep en kauwgum. Iedere dag werken we samen aan het bedenken van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten en merken. En bij al die innovaties denken we natuurlijk het eerst aan onze consumenten, zodat we hen iedere dag kunnen verrassen met het lekkerste snoep en kauwgum.

"Wij maken van elk snoepmoment een verassende beleving"

In meer dan 150 landen in de wereld kun je onze producten vinden. Vanuit onze Benelux-organisatie zorgen we dat je Mentos (Gum), Fruittella, Klene, Look-O-Look, Chupa Chups, Smint en Frisk overal in Nederland en Belgiƫ kunt kopen.

Onze Export-organisatie is daarnaast verantwoordelijk voor de verkoop van een aantal van onze merken in o.a. Frankrijk, Scandinaviƫ en een aantal landen in Oost-Europa en het Midden-Oosten.

Onze fabrieken in Breda, Weert, Sittard en Leuven maken Mentos, Fruittella en Frisk. En we leveren niet alleen aan landen in Europa, maar bijvoorbeeld ook aan de Verenigde Staten en Japan. Ons internationale karakter vind je dus overal terug, iedere dag!

Contactgegevens

We zijn gevestigd aan de Lunetstraat, tegenover het stadion van NAC Breda.

Lunetstraat 150
4815 HM, Breda

Tel. +31 76 527 5000

Mail: info@nl.pvmgrp.com

Website: perfettivanmelle.nl

011467809492_766218538.jpg