Uw mening is belangrijk!

 

Bedrijvenvereniging de Mark is momenteel, in samenwerking met de Platform BV Breda en de Gemeente Breda, de mogelijkheden voor een bedrijven investeringszone (BIZ) aan het onderzoeken. Het betreft de gebieden Emer-Noord - Hintelaken. Onderstaand vindt u uitleg over de BIZ.

 

Uw mening is belangrijk!

Klik op deze link: https://forms.gle/pvKT1H78SjVoqM42A en vul de enquête in.

De enquête zal maximaal 5 minuten in beslag nemen.

 

 

Afbeelding met tekst, kaartAutomatisch gegenereerde beschrijving

 

Wat is een BIZ?

Een BIZ staat voor Bedrijven Investering Zone en is een wettelijk instrument, waarbij ondernemers samen investeren in én samenwerken aan een betere uitstraling van hun bedrijfsomgeving.

Een BIZ is dé manier om samen zaken goed en op efficiënte wijze te regelen. Zaken als gezamenlijk beheer, onderhoud, beveiliging en eventuele gebiedspromotie kunnen worden ondergebracht in een BIZ. Met een aantal hoofddoelstellingen richten we ons hierbij met name op veiligheid en duurzaamheid. (In de bijlage treft u aanvullende informatie aan.)

 

U bent afgelopen maand telefonisch en/of persoonlijk door ons benaderd en tijdens dit gesprek is aangekondigd dat u per e-mail een verzoek tot deelname aan de BIZ-enquête zult ontvangen. Deze enquête geeft ons een duidelijk beeld van wat uw behoeften en wensen zijn ten aanzien van een BIZ. Met deze informatie kunnen we een compleet plan opstellen waarin de belangrijkste wensen en behoeften van de ondernemers worden opgenomen, voor de realisatie van een optimaal functionerend bedrijventerrein.

 

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met Anghinette van Dijck-Goud, via info@demark-breda.nl.

Wilt u graag uitleg in een persoonlijk gesprek? Laat het ons ook weten!

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

 

Met vriendelijke groeten,

namens bestuur Bedrijvenvereniging de Mark,

Anghinette van Dijck-Goud

secretariaat