Van leden voor leden: Medifit Breda

Nieuw in Breda de Milon Cirkel bij Medifit Breda

        Een totale training in slechts 35 minuten!!!

Wat is de Milon Cirkel?
De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 35 minuten. Tevens is er een Milon Trainer in de cirkel die u begeleidt.

SNELLER AFSLANKEN:
Gewichtsverlies bereik u het snelst als u 24 uur per dag, 7 dagen per week meer energie verbruikt dan dat u opneemt door  voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Reeds één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. U  zou dus bijna elke dag moeten sporten om gewichtsverlies te realiseren!

De Milon Cirkel dwingt uw lichaam zich aan te passen aan de specifieke krachtuithoudingstraining. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal langer dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding!

MEER SPIEROPBOUW, EEN BETER SPIERUITHOUDINGS VERMOGEN, EN MEER SPIERKRACHT.
Spieren maken slank! De unieke mogelijkheid van de Milon Cirkel om de spieren extra te belasten in de negatieve fase, dit noemt men excentrisch trainen, geeft 30% meer spieropbouw in slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning!

Deze Intervaltraining met een combinatie tussen krachttraining en training van het hart-long systeem heeft een positieve uitwerking op voorkoming van hartfalen, Diabetes, reumatische klachten in spieren en gewrichten, osteoporose alsook op het terugdringen van bepaalde vormen van te hoge bloeddruk.

TRAIN IK NIET TEVEEL OP SPIERMASSA?
Geen angst: met 2x per week spieren trainen wordt u echt geen bodybuilder!  U wordt wel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voelt u de positieve effecten van deze unieke training.
Zonder veel spierpijn!

PREVENTIE EN FUNCTIEHERSTEL BIJ RUGKLACHTEN
Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kunt u ook bij chronische rugklachten 100% veilig uw spieren intensief trainen! Uw spieren worden binnen enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabiliteit rondom de wervelkolom.

SENIOREN EN NIET-SPORTIEVELINGEN
Veel mensen hebben klachten aan hun bewegings apparaat. Pijnlijke  schouders, slechte knieën, botontkalking. Alsook een slechte basis conditie. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basis conditie en basis kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kunt u geen stevig huis bouwen!  Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

  • DE MILON CIRKEL IS VEILIG
  • DE MILON CIRKEL IS EFFECTIEF
  • DE MILON CIRKEL BEHOEDT U VOOR BLESSURES
  • DE MILON CIRKEL GEEFT U INTENSIEVE BEGELEIDING
  • DE MILON CIRKEL GARANDEERT U HET HALEN VAN UW DOELEN!
  • DE MILON CIRKEL IS EEN INTERVAL TRAINING VAN SLECHTS 35 MINUTEN

                   Voor meer informatie ga naar www.medifitbreda.nl of bel 076-5210203